Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om hur allt vi människor fokuserar allt för mycket på, vill urholkas och glida oss ur händerna.


Orden

Ser på
när orden urholkar
Det enda sanna
som sagt
Jag lägger handen
längs bokstaven
men konturen vill vika undan
allt motstånd
I ett försök att känna hjärtats slag
räknar jag tyst
När jag vänder blicken
ser jag plötsligt hur vi tappar taget




Fri vers (Fri form) av E L Lockne
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-10 12:18



Bookmark and Share


  Elias N. Lockne
"Ser på
när orden urholkar
Det enda sanna" är ett otroligt starkt parti!
Mycket bra skrivet, ser fram emot mer av din poesi!
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

E L Lockne
E L Lockne