Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

04:53

vakna

04:53 

ler i varandras munnar 

jag kan liksom inte 

få nog av dig 




Fri vers av skamfilad
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-06 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad