Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det känns att invända mordet på mig? Det vill ni inte veta.


Ett annat land.

Det finns ett samhälle i det verkliga, där vi normalt lever,
där inget ont kan hända just oss själva och där vi är trygga
tills en dag då hallickarna kommer hit och gör sitt intrång.

"Du har något som de vill ha"

-Och det är en av våra horor som ska bli du.

Vi tar reda på allt om dig och din identitet för att smidigt
kunna ta din vardag och ditt liv samtidigt invänta pengar
för du var tydligen också ett vittne till något som är stort.

Vi finns i lägenheterna i trapphuset där du bor och vi njuter.

Områdeschefen är oss behjälpliga för vi är så bejakande
och så charmiga mot de som ska luras, styra rätt hos oss.

Ja, vi är de riktiga kriminella,
det är vi som mördar för din
identitet och vi väntar ut dig.

"Det stora är det som är här"

Låt verkligheten komma till mig,

(mantrat)

"flickan kommer tillbaka, vad har hon att
förlora? Ingenting, ingenting kan hända"
---
Men om horan verkligen var något att ha
skulle hon ju redan varit som oss normala
och vad är meningen med allt som händer?

-Du har något som de vill ha.

Dig....




Det känns så att bli utsatt, tvingas leva i overklighet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-10 14:01



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja många svenska kvinnor och tonårings flickor kvinnor lever i exil och mörkläggning i Sverige!
Eller luras ut från landet, på Reinfeld regering helt enkelt kastades ut i Norges restaurang träsken slicka -skala baner och i andra länder, medan politikerna inte har annat i åtanke bara vilket Parti tar plats i Rösenbad.? Det sades i morse att förskare inte är nöjda med 15 miljoner kronor utträda varför skola går så dåligt, utan att agera och genera sig inte att det är skola och pedagog personal som utför övergrep. På skolelever. Med Mera hallikar i trappgångar och mera åldringar som säljer bonus i rabatter på grannens barnbarn poliser som lägger ner och mordet på oskyldiga och de bara njuter av unga människor vispgrädde hy.
jag läste att bokförlag flåsar mäniskor och gör bokomslag av hud och skin tajts byxor och handväskor, det nytt nu från New Zeeland. Genom att rekrytera på en först klass fitnees för jobb av en på namn Sofia.
svenska flickor är attraktiva i wodoo ritualer eller förpesta human rasen.

2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP