Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissektion

Man förstår att orden är sagda en gång, skrivna och sedan kastade in i elden.

men innan dess,

innan dess
leker de på min kliande haka
in i ärmen och ut igen
i fickan, bakfickan
man skulle tro att de är lyktan!

men det är de inte,
snarare fotsulan och gyttjan som den trampat i

mest är de dock myrorna som vandrar på min rygg
sedan är de överallt
och väller i otal
hopar sig över varandra

det blir bara svart

ingeting




Fri vers av Sanchez
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-10 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez