Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... för just bara dom. [...] för bara just dom


Att dom faktiskt trodde att det var skatten...

att dom faktiskt trodde
det var skatten
(dom funnit)

var mera än nog.

för att det verkligen
skulle vara den skatten
(dom funnit)

för bara just dom.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-10 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman