Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjungits på dop. Kommer att läggas upp med melodi på poetissan.se, tids nog.


Har jag sagt? (Dopsång)

Du sover i min famn
Jag viskar ömt ditt namn
En puss på din panna
Jag ska alltid stanna
Men du
Du

Har jag sagt att jag älskar dig
Att du är allt för mig
Det finaste jag har
Hos dig finns jag alltid kvar

Jag ska visa dig vår värld
Ge dig stöttning på din färd
Det har sjungits många gånger
I så många sånger
Men du
Du

Har jag sagt att jag älskar dig
Att du är allt för mig
Det finaste jag har
Hos dig finns jag alltid kvar

Jag låg och tänkte en sömnlös natt
Jag vill att du ska veta att
Du kan bli vad du vill
Du är komplett bara genom att finnas till

Och du

Har jag sagt att jag älskar dig
Att du är allt för mig
Det finaste jag har
Hos dig finns jag alltid kvar


Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av poetissan.se
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-10 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se