Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arreviderci


Sista solen, sista gången

såg på solen sista gången
ditt leende som tynade bort
du kände dig fången
och livet kändes kort

kunde så tydligt minnas
skarpt kunde jag se
att det skulle kunna finnas
ett liv bortom passé

frukta inte min kära
torka bort dina tårar
vi är ju här för att lära
och njuta av alla vårar

nu när det sakta tynar bort
nu när allt slutligen försvinner
så har vi nu båda förstått
att aldrig släcka det som brinner

en sista blick mot vår gamla värld
sen kliver ut ur kokongen
vi svingar våra svärd
och såg på solen för sista gången.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 416 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-10 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodigt fint rimmat...
2017-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Tänker som så att vi alltid är med om saker som händer för allra sista gången...man ska nog inte fastna i det utan se framåt...fint rimmad text om en sådan sista gång...
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé