Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inte ingenting....

 

 

Att helt tyst drunkna i dina ögon var det bästa jag visste,
även om smärtan av att dö varje gång tärde på min själ. 

Men som i ett fucking tv-spel återuppstod jag,
bara för att gång på gång drunkna och dö igen.

Du vet inte hur det känns att vara som en jävla superhjälte,
som ständigt drunknar i ögon som inte bryr sig.

 


Du vet inte ingenting...


 




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 585 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-10 22:30



Bookmark and Share


  Onders
jag gillar den bittra eftersmaken
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape