Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar gärna emot konstruktiv kritik som syftar till att förbättra texten och ge mig idéer och tankar kring denna.


Vanmakt

Bristfälliga fördämningar
tårar ligger på ytan
glittrande droppar
i den svarta natten

Sprickorna
vidgas
skörare
bergsväggen skakar
blundar, snurrar runt, fortare, fortare
väggen krackelerar
möter ögon av hat

Stiger in i tyrannens grotta
detaljerna är suddiga
tar ett steg tillbaka
tar in hela bilden
faller
reser mig

Min människoande
herkulisk
tvingar despoten bakåt
långsamma steg ut
livsluften
klarare, renare
mitt spelrum har blivit större




Fri vers av Tigerflickan
Läst 566 gånger
Publicerad 2006-05-17 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan