Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Tänk om man vågar,
vågar ro ut på djupare vatten
så kanske man möter
sina bästa år någonsin.

Tänk om man vågar,
tro att det bästa fortfarande
finns kvar för oss alla,
dig, mig.  

Tänk om.
Att kanske vilja våga....




Fri vers av queenia
Läst 515 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-11 16:10



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
man måste våga...för att vinna!
2017-01-12

  Lars Hedlin
Ja tänk om ? Mycket bra och närvarande :)
2017-01-12

  Maria Sundelin VIP
En bra fundering
Kramar
2017-01-11

    ej medlem längre
Välkommen tillbaka, har saknat dig!
2017-01-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia