Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vi svajar

 

 

Efter all tid som varit och gått

Tappar den sin självuppfattning

När de är nära

 

Den liksom spelar ut sig själv

Sin roll som det verkar

När de svajar

I vinden

Liksom rörelsens mitt

 

Eller när de skimrar

Inför varandra

Näst intill en dröm

 

Detta vackra fina

Underbart rara vara

 

När de tillsammans

Öga mot öga

Ligger där

Tätt intill

 

Men vänta nu

 

Det är ju du

Och jag

Vi

 

 

Så vad kallar man det?

 

För du ser

Jag har inte mycket att säga till om

Egentligen

 

Därför håller jag tyst

Och låter det bara vara

Så det inte går sönder

 

Något så fint

Måste väl ändå även vara skört?

Tänker jag




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-11 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson