Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedsbrev

Tänk om jag kunde förklara
Kunde säga vad du gjort mot mig
Så rädd för vad du ska svara
Men här är mitt avskedsbrev till dig
Jag säger att jag är okej men det är inte sant
Livet efter dig blir aldrig likadant
Din trasiga själv har lärt mig min livsläxa
Det är dags: släpp taget nu, låt mig växa

För jag ska bli den jag vill nu
Och i mitt nya liv finns inte du
Så hejdå, det är dags att gå
Det som återstår är tomma ord från dig

Jag ska ta av mig den rustning
Som tynger mig så
Jag har behövt den som stöttning
Varför kan du aldrig förstå
Jag har bestämt mig och jag säger ifrån
Vill aldrig se ditt namn mer i min telefon
Så om du nånsin vart min vän
Ber jag dig: hör aldrig av dig igen

Det sägs att tiden läker alla sår
Men jag har inte läkt än
Ingenting jag säger så in
Så ta dina lögner - ta dem och försvinn

För jag ska bli den jag vill nu
Och i mitt nya liv finns inte du
Så hejdå, låt tiden gå, låt den läka sår
- De sår jag fått av dig


Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av poetissan.se
Läst 691 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-11 20:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ord och inga Visor!
Med "erfarenhetens
bittra kalk" skriftat
'So long and good
Luck'


2017-01-11
  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se