Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:(

Ögonlocken faller
Ned
av kraften i
Dina tårar...

© Björn Blomqvist 2017




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 256 gånger
Publicerad 2017-01-11 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist