Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar om en kvinna som genom en mängd övergrepp, tvingats lämna sin kropp.


Få mig tillbaka.

Svävar omkring i sin bubbla, en utomjordisk form
gör den till sin egen farkost, där mellan död och liv
försöker kommunicera... men ingen som ser henne
samtidigt från hennes värld, finner en text sin utväg
svävar sakta ner mot jorden men den försvinner inte
så skapas en ny lavin, men allt mannen ser är sig själv.

Han ropar högt,
här är den tryggaste platsen på jorden för här bor jag
jag kan få dig och dig vill jag ha tillsammans känns jag.

(Oh, gud ett stort ego till, eldar flammar upp i orden)

-Kom lek för mig, kvinna!

Då sa kvinnan i sin bubbla, nu en man sett in...
"Jag är en fridlyst fågel och i kroppen finns en ring"
när nerverna tar över av lusta, fångas musklerna till..

-Ja! Kvinna!

Man, fyll i orden själv för nu svävar jag...











till nästa sida.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-11 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP