Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skapar en scarf för att dölja såren du gav mig.


Förvandlingen.

Mannen sa,
du ska inte älska att ta hand om mig bara förstå
att jag är din känna mitt inre röra vid mitt sinne
och under tiden sover jag under din vita kudde
bara för att minnas det som vi gjort tillsammans.

Så ger hon sitt svar som han älskar att lyssna på.

-En mjuk sida av hopp som slocknat en varm hand
oss vidrör i ljuset här i det sjabbiga hotellrummet
du gav till mig när du ville ha min kropp nära dig?

Du ska inte älska att ta hand om mig bara förstå
tror du att det kommer gå här för mig jag är din.

-Förstå nu hur mitt blyga inre döljer sig för dig
och hur nära dagen är här i detta sjabbiga rum.

"Ett soptippsområde av gammal spya, mysigt?"

Precis, nu har vi hittat till råttornas paradis.

Ser solens strålar bränna våra ögon (en falsk-
spelare) och det måste ha varit en hård natt...


"Jag skapar en scarf för att dölja såren du gav mig"


Mig gav du ingenting.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-11 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant text, mystisk, tät ...
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP