Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Hjälp mig när min ångest omfamnar min själ
lär mig att kontrollera mörkrets kraft
fångad i en kropp och själ som lider
just nu vill jag bara gråta en tår
kanske så läker det alla sår

När skall livets smärta ta slut
snälla kan ingen hjälpa mig ut
kan ingen hjälpa mig att förstå
innan himlen förvandlas och blir grå

alla mina tårar har nu tagit slut
var finns dörren så att jag hittar ut
vägled mig så att jag hittar hem
annars ger jag snart upp
och hänger jag mig själv med min rem






Fri vers av Daniel Carl Martini Burensköld
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-12 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Carl Martini Burensköld
Daniel Carl Martini Burensköld