Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min prosodi

Det kan vara lite si och så

med min poesi

Men istället ägnar jag mig

med desto större frenesi

åt min prosodi




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-12 00:41



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Prosodia är grenen av språkvetenskapen som undersöker vissa aspekter av talat språk, inklusive accent, ton och mora, rytm och bara intonation. fin du kanske ger oss mer tips så vi bättrar på oss
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP