Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många kurvor har man sett

Den som ser bortåt vägen
vet inte vad det är bortom kurvan
Hur många kurvor har man sett

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-12 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj