Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPP

HOPP ÄR EN LITEN RÖST
SOM VISKAR-KANSKE
NÄR HELA VÄRLDEN
SKRIKER UT SITT-NEJ...

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-12 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj