Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväder

Jag går upp på natten

Hör ljudet från en massa plogbilar

Men jag ser inget snö som faller

Det är bara vindarna som illfänas




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-12 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP