Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fixaren

Hur kommer det sig

att galna människor

får så stor makt

världen över

Ofta beror det nog på

att människor är missnöjda

med något i det nuvarande systemet

och därför hoppas

att Starke Mannen

skall komma och fixa biffen




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-12 01:37



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Det blir ju utifrån betraktarens uppfattning om vederbörande skall anses
galen. Det har nog varit min uppfattning
och reaktion sedan många år, men nu vet i tusan. Ur led är tiden!
2017-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så kan det nog vara. Men det är att se för lätt på saken.
2017-01-12

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Demokrati utan probleminsättning.
TBG.
2017-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser situationen i världen!

2017-01-12

  Öknens Ros VIP
den "starke" mannen omger sig ofta med dåliga rådgivare (Trump och kompani).
2017-01-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra Point i denna dikten ! GILLAR.
-
”But you're gonna have to serve somebody, yes indeed/ You're gonna have to serve somebody,/ It may be the devil or it may be the Lord/ But you're gonna have to serve somebody.”
— Bob Dylan
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP