Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ättling

Pher Gidefjord var naturligtvis familjens sistfödde.

Han hade däremot två äldre bröder.

En blev psykolog och den andre var helt normal.

På frågan modern fick, då käre Pher var blott fyra, om dom inte skulle skaffa ett barn till så skakade hon bara på huvudet.

Hon skakade fortfarande förresten....när jag såg henne på Ica i förra veckan ...




Fri vers av Håkan B Andersson
Läst 517 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-12 10:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
grymt utanförskap
alla är värdefulla

2018-03-05

  Åse Tropp VIP
Underbart! Tragedi och humor i samma tallrik!
2017-01-12

    ej medlem längre
undrar vad en psykolog är bra för.
2017-01-12

  Zandor
Denne Pher har det icke lätt tydligen*L*
2017-01-12

    Bo Malte
gån ut och föröken eder...som det står i skriften. det har väl kanske sina sidor...
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Håkan B Andersson