Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handen som stelnat...


Den hand som har stelnat

Handen har stelnat...
fastän den lever.

Och handen som rör sig
fastän den är död.

Just så omvänt
som allting ---
ju bara kan vara.

På liv eller död.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 309 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-12 20:38



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Iakttagaren i stunden, fint!
2017-01-19

    ej medlem längre
Allting är inte vad det ser ut att vara, ibland är det tvärtom, på liv eller död.

Stämningsfull text.
2017-01-15

  aol
Starkt insiktsfullt skaldat här,
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman