Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att fastställa nuet


Att skriva datum

Minnesstenar
uppresta
i tidens sfär

bort från framtidens öar
på väg till
framtidens stränder




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-12 16:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så kan man se det
2017-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP