Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika

En del människor föds
när andra dör
för lite fibrer
för mycket smör
en del borde
det andra gör
vissa är emot
det andra är för
en del vill höras
andra tycks mest störas
vissa vill helst sjunga solo
när andra trivs bäst i kör
en del behöver noter i sitt liv
andra lever på gehör
vissa måste veta hur
andra fattar inte varför
en del har alltid en plats
medan andra blir över
Det viktigaste är dock att veta
att den man är
är det alltid nån som behöver




Övriga genrer av stanton
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-12 13:18



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Den här är alldeles riktigt BRA!!!!
2017-01-20

  Salvation Pepper
Gott skriftat.
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

stanton