Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hinum megin

jag bad icke om något
ändock fylldes mina händer

för vi skall gå genom de
gråaste av dagar
genom mörker

allting där innanför
de ljusnande fönstren
skepnaden av oss själva
avlånga och trötta

som en vädjan
lyft oss opp i
nackens strama skinn

med kutande ryggar
tyngda fötter
som stilla för oss hem
för att vi hava ett

för vi skall gå genom de
gråaste av dagar
genom mörker

jag bad icke om något
ändock fylldes mina händer







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-12 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP