Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjerneskudd



det brinner på himmelen ikväll
de feta barnen på torget
byteshandeln
sätt en sked i min mun

billboards alla lysande stjärnor
bered en väg för eliten
stjärnfall bortfall fjällvandring


jag går där bakom
du vet väl om
och vi gräver våra egna gravar

det var du på hela stället
det var / det var
jag lånar din närhet

isen i gamla stan vattnet
som helgens krossade glas
växa upp i stockholms innerstad
livet serverat på ett silverfat






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-31 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP