Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är en naturlig parafras på ett gäng som väl kallade sig för 'De sista entusiasterna', eller om det var en bok, en sång eller någonting i den vägen. 342, är inte det titeln på en bok? Kanske något i matematiken.


De sista antagonisterna



Har de synts till?
De där som bråkar med varandra,
de som 'startar krig'.

De är inte direkt utrotningshotade.
De har sällan blommor i mynningen.
Bajonett kan vara en fattning ibland
bara att en fattning verkar saknas där.

De såväl syns som hörs
och du kan vara en av dem.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-15 20:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Povel Ramel
Ramlar omkull
Farande ännu!
:)

2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP