Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad det beror på

 

När plötsliga flöden faller

snabbt som blixten

för att försvinna i samma stund

 

Känns vitalt

Inte nödvändigtvis saknad

eller att något gått förlorat

(Det är vardagen)

 

Men snarare som att ha återvunnit

något bortglömt

jag mindes både igår

och idag

 

Reste långt tillbaka

ända tills inget ännu hade hänt

(Det var längesen)

 

Kanske ett försök

till att få fram känslan

som om än inte gick förlorad

glömdes bort

 

Må vara

ett övergivet barn

jag sörjer för all tid

som tappats bort

(Om än inte)

 

 




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-12 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson