Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto en busig Ida en dag i höstas


Ännu en dag till ända

så är ännu en dag till ända

en underbar dag med mina

fyrfota vänner

tidig morgon

mycket snö hade kommit

inte plogat förrän jag kom ut

på den större vägen

där bussen går

det gick tungt med rollatorn

i den mer än decimeter snö 

som kommit under natten

längtan till mina fyrfota vänner

gjorde så jag orkade ta mig fram

det välkomnade dessa fina vänner

ger mig

får mig att fortsåtta kåmpa

mot målet

som nu är bara några veckor borta

då hoppas jag värken av bråcken försvinner

det är så nog med

all annan värk jag har

 

anits 17 februari 2017

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-17 21:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör kram på dig
2017-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet ett mål som hägrar så härligt bortom skyn, som det heter i en fin sång.

2017-02-19

  Niliboy
Vi kämpa å vi strida, å inte är man ensam i lidandet, men var är medaljen?
2017-02-18

  Bibbi VIP
Din tapperhet belönas.
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP