Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tapP

snöplättar kan man steka på iskyld panna

drickandes smälta droppars drink

sitta kan man göra i kung bores soffa

fångandes alla solstrålar i minnets hink

 

jag nöjer mig med att stillsamt vandra

kasta snöbollar som jycken lekfullt tar

vintern är förfärlig, ja det kan man tycka

men jag njuter var årstid som livet har.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-13 09:12



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Härligt kraftfull fantasi.
2017-01-13

  KYREUS of Sweden
Vackra tankar
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP