Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islabyrinten på gatan

Jag vet inte alls
om dom alla dansar,
leker fåglar,
åker skridskor,
eller bara halkar sig omkring,
på dom omöjligt hackiga
halkiga gatorna,
~spegelstensgatorna~
med sin så perfekta
kompletta och fulländade
islabyrint.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-13 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi får vänja oss vid islabyrinten som växer på trottoarerna och balansera utan att göra fallet - din text är vi alla bekanta med så fort vi kommer ut.

Bra vintrig beskrivning!
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman