Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara utbytbara Barbara

I vårt moderna samhälle har det blivit så lätt att byta saker, intressen och ägodelar.

Man möter på nätet annonser om möbler och kläder som folk vill byta eller skänka bort.

Det är inte konstigt att denna tendens också råder när folk väljer sig en partner.

Människor tävlar om att vara så attraktiva på alla sätt, så det är lätt att bli förförd av andra än sin nuvarande partner.

"Gräset är grönare på andra sidan staketet!"




Övriga genrer av Valter Örn VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-13 15:13



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken "perfekt" poesi för just detta "fenomen" att tro att gräset är grönare på andra sidan!!

Hehhe, , , Om du visste Valter vilka människor jag möter därute!
Både "vargar" och varginnor" ."Ler".
2017-01-14

    Anneli A
Ibland är gräset faktiskt grönare på andra sidan.
2017-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Ur led är tiden!
2017-01-13

  Öknens Ros VIP
dagens "slit-och-släng-vara", byt till en ännu snyggare och sexigare version.
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP