Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom! Låt mig höra din varma röst!

Göm mig i din famn
Låt mig vila på din arm,
Kom, låt mig höra din varma röst
Mitt hjärta, berätta om all smärta
Dela med mig värme och tröst

Likt en fjärils lätta vingar
kysser jag din kind, din mun
om
och om
igen
Vår kärleks sång, så öm
Så fylld av tröst den klingar

När livets svärta känns för tung
Ligger vi tätt intill varann
Talar stilla om allt
Och gråter en stund
Moll blir dur än en gång









Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-13 22:42



Bookmark and Share


  Bearded Bear
Vacker beskrivning av de bästa som finns!! <3
2017-01-20

    carinamnm
Vacker och kärleksfull!
2017-01-14

    ej medlem längre
Ömt vackert som det ska vara. Så fint du skriver.:)
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion