Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att tråna tills en krälar...eller beslutar sig för att inte...


Omaka

Jag är så trött på vad du gör
Jag är så trött på att du inte hör
Jag försöker säga någonting till dig

Du försöker andas i din lufttäta tank
Du förmedlar samma budskap år ut och år in
Du gör inget nytt men förväntar dig förändring

Ingen har bett om hjälp här...
...men du ropar ändå på mig!



Jag värjer mig från att börja älska dig...min älskade...




Fri vers av Iamme
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-13 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iamme
Iamme