Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen blev månen

Solen blev månen

När jag träffade dig
mitt hjärta hoppade
Solen blev månen
Kallt blev varmt
Rosor blev inte röda
Violer blev inte blåa


ALLT DETTA FÖR JAG
BLEV KÄR I DIG


Växjö 13-1-2017

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-14 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj