Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vansinnets vanmakt

Världen ser inte ditt brustna leende
Hade du önskat det?
Att allt ljus var på dig?
När floden rinner gör den det för sin egen skull
och träden spirar fulla av självtillräcklighet
Men du du stannar inte
Du vill klättra så högt som ingen klättrat
och du vill skjuta så långt som ingen skjutit
Men vart klättrar du?
Vem skjuter du?

Du vill skratta mest
gråta tyngst
älska bäst
Och såra djupast

Och du vann
Grattis




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-14 00:14



Bookmark and Share


  Viksten
Starkt, sorgligt men
hoppfull avslutning
2018-05-01

  Ex¤animo
Klockren... och på slutet vann den även mitt leende... Applåd!
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP