Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en god väns tankar på en ö gav några reflektioner tillbaka om möten med andra med sig själva


ö


ett härligt plitat tankeflöde når mig från en ö
för länge sedan stelnad vulkanisk aktivitet
mark till fotsteg danssteg meditationssugna rumpor
hav sten växter djur och dant att fästa ögon vid
vågljud vindljud andningsljud andras ljud
öppna ett fönster i våra medvetanden på glänt
passionerande frukter sipprar in lite varstans
ögongodis vidrörelser luktansvärda bettvisa
sinnena skvalpar i frodiga synapskaskader
jagen villar bort sig hejdlöst skrupelfritt in i vallor
vaddå tillåtet påbjudet villa för glatta livet
stegvis tar fötter hela kroppar sakta åt fina håll
vi ses om detta
vi möts på det




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2017-01-14 02:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett underbart regn av intryck, känslor och poem, tankar: Jag tänker, det ger en del problem, Jag ser i yrsel. Tjusig text.
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP