Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då vet ni vad jag ska göra idag, innan jobbet. Städa!


Levande hem

Jag besökte ditt hem
Perfekt ordning
Inte ett dammkorn
Allt på sin plats
Ditt hem såg ut som ett museum

Idag ska jag städa mitt hem
Kaos
Damm (lägst ner i städprioritering)
Kläder grejer överallt
Mitt hem ser ut som en djungel

Du ungkarl
Jag fyrbarnsmamma (ensamstående)

Men så tänker jag

Ett museum är dött
En djungel är levande

Jag bor i ett levande hem





Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-14 11:48



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Jodå, liv lever!
2017-01-20

    © Birgitta Wäppling VIP
I det levande bor även kreativiteten.
Ordningen måste inte vara perfekt, även om en tillräcklig ordning hjälper.
2017-01-15

  K.S. Sollenhag VIP
Bra! Denna ska jag spara och titta på när jag behöver.
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP