Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten rimdikt

Jäklar i min lilla postlåda

Jag tror du drabbats av skrivklåda

Länge sedan du unnade dej

att skriva till mej




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-14 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP