Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Mellan fingrarna

Mellan fingrarna rinner sanden
ändå ner till armen
och täcker porerna
med en glittrande känsla
varm och len

Blicken hålls bortom horisonten
himlen fångas i den lilla spegeln
som omsluter de vackra ögonen
Livet känns utanpå och inuti
och munnen ler, ett litet, litet leende




Fri vers av Minona
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-14 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ur fint stycke, mångtolkbart poem - andra versen mycket vacker.. vacker... applåd! tack.
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona