Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Militarister är svin. Krossa KD!


DESERTÖR

när det gäller sådant

som förstör

vill jag alltid vara

desertör

vill jag alltid vara

sabotör

vill jag alltid vara

en som stör

 

tills Han kommer

eller tills jag dör

är jag kompromisslös

desertör

utom då det gäller

som sig bör

att nå alla som står

utanför

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 353 gånger
Publicerad 2017-01-14 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt riktigt!
Bra skrivet!
2017-01-15

  objekt3
Ingen lämnas bakom!
2017-01-14

    ej medlem längre
Fint rimmat och budskap!!
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP