Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnar sina portar

 

 

Många går ur Svenska kyrkan 

som PK media triumfar 

över varandra med.

 

När Word watch list, WWL 

kommer med sin årliga lista 

om förföljelse, terror och dödande 

av kristna.

 

Då tystar svensk PK media

att skriva om det.

 

Bara de kristna tidningarna

nämner det

och enstaka journalister 

som Erik Helmetsson. 

 

Men när det sker katastrofer 

eller olyckor 

ställer kyrkan upp.

 

Öppnar sina portar

och frivilliga strömmar till.

 

Det tycks som om PK samhället 

tillsammans med Svenska kyrkan 

under ärkebiskopen Antje Jackel?n

är med i förföljelsen.




Övriga genrer (Essä/Recension) av M M Mannheim VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-14 14:58



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Svenska kyrkan behandlas styvmoderligt eller aggressivt i media. Orättvist tänker jag med tanke på allt gott som görs på lokal nivå.
2017-01-15

  ResenärGenomLivet VIP
Media riktar sina inslag som de vill, tyvärr...de är väl rädda för att välja sida eller så har de ingen aning om vad som egentligen är sanningen...
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP