Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Balansgång


Skillnad

Skillnad
mellan
att vara modig
eller dumdristig
att vara varm
eller förtrolig
att vara snäll
eller menlös
att vara energisk
eller manisk
att vara lat
eller ägna sig åt återhämtning
balansgång




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP