Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gillar flams och trams. Och det här är en hommage till hockeyspelaren som namnges i slutet. Trots hans SSK-förflutna tider gillade jag honom i landslaget, som lite pojkknatte.


Världens största hockeyröv

 

 

Jag mötte dig på gatan

och det värkte i prostatan,

och jag svor på att du skulle bliva min.

Ja, tänk er själva grejen

få onanera uti tjejen

och inte mol allena rulla skinn.

 

*

 

Efter ostron, fram med skumpan,

några klunkar, nyp i rumpan,

sedan hopp i säng med stor ackuratess.

Men när jag greppade min klubba

var den mjuk som Hubba bubba,

men den blev snart lika hård som Rudolf Hess.

 

*

 

Jag hade svårt att hitta hålet,

likt min tid vid hockeymålet,

och hon frågade: ”Behöver du en guide?”

Men min stolthet jag ej svalde,

så jag trevade och malde

på tills lemmen min till slut åkte offside.

 

*

 

Så hon ylade ”För böveln,

dra ut slagskottet ur röven!

Tror du jag är någon jävla hockeyrink?”

Jag vill medge jag kan svikta

just beträffande att sikta,

men jag skjuter hårt och heter Eldebrink.

 

* * *




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 630 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra:)
2017-01-14

  Öknens Ros VIP
haha ett riktigt slagskott! ;-)
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP