Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack mamma

Tack för att du såg mig mamma
När jag glänste, när jag hade ärr på mina armar
När jag grät och blivit sviken
när jag trodde jag var stor men var så liten
Tack för att du såg de mamma
när jag bara ville bort, när jag bara ville stanna.
Tack för att du fick mig kämpa för min rätt,
tack för att du uppfostrat mig med lite vett.
Tack för alla gånger du mig bär
Tack för att du fått mig inse att att jag är bra som jag är.
Tack för att du var dem få som trodde på mig mamma
Tack för att du var med och gjorde mina drömmar Sanna
Tack för allt du gör bara genom att finnas till. Tack för att du fått mig fatta att jag kan ta mig dit jag vill
Mamma tack för all din styrka
För du fanns bredvid vid begravningen i kyrkan
Hatar att du lidit så vart med om det där
Men kom ihåg vad du alltid sa det är som det är. Vad som spelar roll är vad vi gör under tiden vi är här
Jag är äldre nu och förstår bättre mamma,
du är ingen superhjälte som man trodde då
men oavsett vad så kan ingen dig slå.
Vi kan gråta, vi kan bära varandra mamma, Spelar ingen roll för kärleken kommer alltid va den samma




Övriga genrer av Fragment
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-14 18:23



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Så fint och kärleksfullt!
2017-02-23

    ej medlem längre
Vilken underbar kärleksförklaring! <3 Tack.
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fragment