Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagunderfundra

 

 

Tack för omtanken

tänkvärd tankeställare

gav nya tankar

annat perspektiv på

dit jag vill måste jag gå




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-15 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP