Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsklimat...bagatell 370

 

 

Kameleontens

öga ser hotet blir ett

med omgivningen

Cooks trädboa fångar

kakaduan i flykten

 

djungelns lag råder

i regnskogen leva och

dö vardagsmat snart

ett minne blott människan

fäller träd för etanol

 

klimat mot klimat

motsägelsefull strid om

balansen mellan

ekologi och profit

skördar hopp om liv i fred




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-15 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Världen är krass kapitalets makt är kass
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP