Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont i magen

Nu har det kommit propåer om vacinering mot magsjuka

Men hur ska man komma till rätta med all den magont

som folk får inför den ovissa framtid i världen

som just nu tornar upp sig inför våra öron och ögon




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-15 21:56



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vid unt i mage. Orsakat av stress och andra saker man ska pressa med fingret två finger upp från handled där runt puls en minut. plötslig känsla av stress och unt i mage försviner. Samma sak i bröstkorg vid hjärta flimmer och andas hela tiden in och ut.
Kram, Diana.

2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP