Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frö

En ljummen strimma,
en varm tanke
ett möte i tidens ridåer
Blott en doft
av en låga

Ekande undran, tidevarven går
Fjärran stjärnor sänks
över djupgråa dalar

Vindar vänder
Havet kastas
Vågen slår in
Kramar kylan
ur klippan

Skalv sjunger

Massor kolliderar

Frö




Fri vers (Modernistisk dikt) av Aspskugga
Läst 428 gånger
Publicerad 2017-01-15 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga